16 mayo 2008

SANT ISIDRE A VILADECANS!!!!

Bona tarda, estem a l'agrupació ultimant aspectes per demà!!!!! demà comença la fira de sant isidre, els joves socialistes de viladecans estarem al nostre stand.

Si necesitais cualquier cosa, mañana y tarde, todo el fin de semana, compartiremos espacio con nuestros mayores (el psc) en un stand donde encontrareis información, imagenes y cualquier cosa que nos querais preguntar.

Sabemos que es necesario que llueva, pero esperamos que este fin de semana también pueda hacer un poco de buen tiempo para que mucha gente nos conozca.

ens veiem a la fira de sant isidre!!!!!!

2 comentarios:

Brian dijo...

Demano disculpes perque este post no té gaire a veure amb l'entrada però voldria fer arribar un cop més un crit per a la seny a la direcció d'PSC. Demà a Amposta, 12.00, hi haurà la manifestació de la PDE en contra del transvasament de l'Ebre. Mireu-ho. Vereu milers de ciutadans, enganyats i decebuts, però tornant al carrer - amb el suport de més de 200 grups/entitats - incloent els principals ONGs ecologistes, molts sindicats, col·lectius, i fins i tot les associacions de veins de BARCELONA !! La mateixa gent que en teoria hauria de voler l'aigua !
i és que l'engany no te paraula, fa 4 setmanes el govern va prometre que només (je je) volien un transvasament de entre 30 i 40 hm per arribar fins al maig 09 quan tindran la desaladora nova. Pos, estes dies ja han pujat els embassaments més de 45 hm, i encara pujen. (per no parlar d'altres alternatives que no s'han mirat amb la mateixa urgencia que el tubo del Sr Baltasar). Faig un crit a la mani de demà, però sobretot a PSC, que ho miren bé que és més interessant, estar en el poder o estar amb els catalans.
gràcies per l'atenció.

Anónimo dijo...

luis
Brian no et preocupis per treure el tema de l'aigua perquè és de molta actualitat i volem que el nostre blog sigui d'actualitat.

Comprenc que pots tenir raons per estar disgustat amb el PSC perquè es va fer una promesa electoral clara de no fer un trasvasament, però hem de mirar bé el que està succeint.

En primer lloc es va prometre que no es faria un trasvasament tal i com s'havia plantejat per el partit popular per cubrir les necessitats del regadiu o els camps de golf. En segon lloc tampoc
s'està parlant de fer aquest tipus de trasvasament, per tant, no hi hauria un trencament de la promesa en sentit estricte. En quart lloc, es evident que es fa un trasvasament molt diferent a l'anterior i que la comparativa es una manipulació que va en contra de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

En definitiva, parlem de trasvassament però parlem bé.