21 octubre 2006

La proposta per a la salut



Montilla és un bon coneixedor dels punts forts i els punts febles de la nostra sanitat, per aixó a fet un programa polític per enfortir els febles sense tocar els forts. Montilla es compromet a “garantir l’atenció , en casos de no urgéncia, per part del metge de família  i/o infermera en un máxim de 48 hores” , la qual es una mesura de la que ens beneficiarem tots i totes, perqué Montilla pensa per a tots el ciutadans i ciutadanes. A més, també “reduirá el temps d’espera per a la majoria d’intervencions quirúrgiques a 6 mesos, i l’accés a proves diagnóstiques i visites a l’especialista a 3 mesos”.


Peró Montilla sap que hi ha grups socials que necessiten més atenció i per aixó ofereix, per un costat, “ ulleres i antífons a majors de 65 anys amb baix nivell de renda”, i per un altre costat, en el dels més joves, es compromet a “ampliar l’atenció odontológica a nenes de 6 a 14 anys,” i també per a la “gent gran amb pensions baixes i persones amb baix nivell de renda”.


A més, Montilla promet que “modernitzarem les instal·lacions sanitáries”..” per resoldre els grans i els petits problemes” ..i “avançar en la salut pública”.


Aquests trets que hem seleccionat ja mostren clarament que la candidatura de Montilla aporta uns objectius clars i ben dirigits que no volen oblidar-se de ningú, ni deixá a cap persona de banda, sinó recolzar a tota la població amb unes propostes per millorar la societat amb fets i no només amb paraules. Les paraules se las porta el vent i els fets resten davant els ulls de tothom. Per aixó, demano el vot per a Montilla i també us demano que ens ajudeu a demanar-lo i que col·laboreu amb nosaltres en les nostres agrupacions socialistes.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Montilla se merece un voto de confinza para demostrarnos que su presidencia será frustifera para todos y en especial para las clases mas desfavorecidas,: los 23 a?os de pujolismo solo han contribuido a que las diferencias entre pobres y ricos se hayan agrandado, y ahora nos quieren volver a enga?ar otra vez.
Votemos SOCIALISTAS:
VOTEMOS MONTILLA.