07 octubre 2006

Montilla president



MONTILLA PROPOSA


Montilla ens parla a la seva campanya dels temes que ens interessen als joves, ens parla dels principals factors que són decisius per a la nostra emancipació: l’habitatge, l’educació i la salut.


En aquest blog farem un seguiment a aquests factors que mostren la qualitat de la proposta  que fem els socialistes començant pel més significatiu: l’habitatge.


A la intervenció de José Montilla al 6 d’octubre de 2006 en l’esmorzar amb membres de la Junta de Govern del col·legi d’Arquitectes el candidat es va comprometre a promoure “en la propera legislatura la construcció de 25.000 habitatges de protecció oficial destinats a la venda i 25.000 destinats al lloguer.


A més, continuarem donant ajudes a la rehabilitació de pisos ja construïts, fins arribar als 100.000 pisos al final del mandat.


També consolidarem la política d’intervenció en àrees urbanes amb dificultats. Incorporem 60 nous projectes al Pla de Barris i en quatre anys la Generalitat i els Ajuntaments invertirem 800 milions d’euros en aquells punts del nostre territori que més ho necessiten”


Aquestes propostes volen construir una Catalunya social, preocupada per les persones, pel seu futur i pel seu benestar. Montilla creu que els barris han de tenir més recursos per a poder complir el prototip d’acció social: “barris segurs i escoles dignes…, incorporar 60 barris més al programa de la llei de barris aprovada en aquesta legislatura. Aixa arribarem a 100 barris a tota Catalunya”.


En aquestes tasques l’Estatut serà una eina que jurarà un paper determinant per a sol·lucionar el problema de l’habitatge que es troba “fora de l’abast de moltes persones”.


Montilla entén que “ és obligació de l’administració prendre la iniciativa” i per això ell és compromet a “que l’habitatge  social sigui una prioritat del seu govern i una obligació personal del president. Començarà una política d’ajuts per a la rehabilitació d’habitatges, amb l’objectiu d’arribar a cent mil famílies, cent mil habitatges en quatre anys.”

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Ojalá Montilla cumpla sus promesas, y no haga como los gover anteriores.
Habrá que darle un voto de confianza para ver si su política es más social que la que hemos padecido durante veinte a?os y que hya dejado a la juventud sin poder emanciparse por no disponer de recursos para una vivienda minimamente digna.

giselfust dijo...

aqui estoy al lado de Montilla, estamos ahora mismo en directo en TV3, acabamos de empezar la campa?a, animos a todos y a todas, vamos a ganar!!!!!!
Montilla presidente!!!!!!!!!!!

giselfust dijo...

en ocasiones veo camaras....
jajajajaja

Anónimo dijo...

espero que montilla cumpla lo que promete sobre lo de los havitages o pisos.
montilla presidente!!!

Anónimo dijo...

cuidado que hay vídeos trágicos, nos estan gravando HHuuuuuu.

Anónimo dijo...

Veient l'anunci corografiat...seguiu pensant que ser? un bon president?

Anónimo dijo...

los anuncios corografiados solo son eso anuncios, lo importante son los programas y sin duda el de Montilla es el mejor y sin carnet por puntos, los emigrantes ya sufren con tener que dejar su tierra y su familia, para a mas a mas calgarlos de impedimentos y ponerles la vida más dificil.
Montilla fortd president.